Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Nedelja 02.02.2014.
12:16 >> 12:42h
Beta A
Nekoliko automobila koji su bili zavejana na putu Stajićevo – Perlez su tokom noći obijeni, a sa nekoliko automobila poskidani su točkovi. O tome još nema zvaničnih informacija.
Nedelja 02.02.2014.12:38
trebali su pre nego štosu bilo šta radili da pozovu picoustog supermena da dune i razgrne smetove i da omogući nesmatan prolaz
Nedelja 02.02.2014.12:50
Ово је идеална прилика за нашег вођу да нам покаже шта зна да уради за 45. минута,,,,,,
Nedelja 02.02.2014.12:58
ako naprdni mogu da izdaju zemlju i po kijametu sto ne bi i lopuze uradile nekoliko automobila na izvolte.
Nedelja 02.02.2014.13:11
Mi smo narod koji zivi u drzavi koja nije drzava. A onda smo i prilicno osporavan narod, narod kome se brani da bude narod u cemu su dezurni kapoi i batinasi upravo ovi supermeni koji su se razleteli da spasavaju glasove u jeku predizborne kampanje. Spasili su oni ljude pa nece valjda i puteve da rasciscavaju i kola da im spasavaju jos? Neko ce pomisliti da nismo u kamenom dobu. Da li vi gospodo novinari, Bete i Vesti, znate da su najvece pljacke i otimacine u celom svetu upravo za vreme ovakvih vanrednih situacija, najcesce velikih nestanaka struje? To su momenti kada svet ne funkcionise, a kod nas je to svakodnevnica. Eto takav smo mi narod, odgovorni smo koliko i sneg, samo supermeni nisu
Nedelja 02.02.2014.13:48
Nismo mi narod, mi smo bagra. Mi imamo drzavu ali numemo da je postujemo. Mi bi sve da menjamo osim nas i za sve su nam drugi krivi osim nas. Neosporava niko nas, to je obicna laz i bacanje pepela u oci, mi sami sebe osporavamo. Sve bi mi da manjamo osim nas samih, sami sebe smo dovoljni. Notorna je laz da je neko prizivao sneg radi prikupljanja glasova, niti se ko razleteo po Vojvodini da bi skupljao glasove. Ovde se radilo ko sto bi se i sto se radi u bilo kojoj drzavi u Evropi i Svetu. Notorna je laz da su ovakve pljacke svuda u svetu u ovakvim prilikama, zasto ne navedete gde se i kad to desilo. Ovo je samo dokaz da bi se opravdala nesavesna pljacka koja se nije desila nigde u svetu.
Nedelja 02.02.2014.14:14
mi imamo državu ?? kad je ta tvoja "država" podnela ZAVRŠNI RAČUN na uvid, između ostalog ? Znaš li možda ??? u pravu si - vi niste narod, vi ste bagra... HAHAHAHA...
Nedelja 02.02.2014.15:49
Eto naprimer podno je Vojislav Kostunica. Onog dana kad je Pristina proglasila nezavisnost, cuvar nebeske Srbije , tatko na demokratiju i evro integracije je obavestio i podno racun gradjanima Srbije da je odrzao telefonsku sednicu i da su zakljucili da je proglasenje protivustano. Bagra smo sto smo dopustali da neko vodi Srbiju sa 8% osvojenih glasova.
Nedelja 02.02.2014.15:05
Pa cekaj, nismo bili bagra kada je trebalo da se glasa. Pre glasanja smo uvek hrabar i mucenicki Srpski narod a onda kada na vlast dodju Tadici i Vucici, onda odjednom postanemo bagra. Pa neko ce pomisliti da su takve vodje najtalentovanije svetske vucibatine. Jel laz da DS a sada ubrzano i SNS razgradjuje Srpsku naciju prizavanjem Bosnjacke, Crnogorske i ostalih kvazi nacija i jezika? Jel laz da u Srbiji proizvode svi sem Srba? Nema mesta za sve, ovo je samo daleko gori primer pljacki za vreme daleko goreg uragana Sendi u Americi: http://newyork.cbslocal.com/2012/11/07/police-blackout-bandits-charged-in-rye-for-burglaries-following-sandy/ Izvini i nemoj molim te da se ljutis.
Nedelja 02.02.2014.15:58
Bagrom nas je napravio Vojislav Kostunica koji je vladao 8. (osam) godina, a da nijednom nije osvojio vlast. Prvo je doso na vlast falsifikovanjem izbora i pod nato bombama koje su celoj Srbiji odnemogle a Kostunici pomogle da postane i rasturi SRJ. Pa je postao premijer upravo uz pomoc onih kojih se borio sa SPS i Dacicem. Da bi na kraju napravio savez sa Briselom Tadiceem i SAD, postao premijer i predao Taciju Tapiju nad Kosovom, a onda poco da urla i vice drz te lopova. Tad smo postali bagra, sto ne osam godina jahao covek a da nijednom nije imao legitimitet. Jos je bagru naterao da tri dana glasa za njegov Ustav koji je napisao sa Tadicem za tri danna. posle urgana ima sta i da se pljack
Nedelja 02.02.2014.17:22
Ja ne razumem samo jednu stvar u celom ovom i ostalim tvojim komentarima...a to je zasto se u svakom od njih komentara hvatas za Kostunicu. Vecina nas ovde smo protivnici picka spasica i njegovog idiotizma.Polako pocinjes da poprimas obrise jednog papagaja...pricas jedno te isto od kad su te ubacili ovde.Cisto sumnjam da neko od patriotski nastrojenih Srba koji pisu na ovom portalu i na cije komentare odgovaras podrzava Kostunicu i ono sto je on ucinio za Srbiju.Ostale reci iz komentara mogu nekako i da shvatim s obzirom na tu mracnu jazbinu iz koje su izasle...ali ovo nikako.
Nedelja 02.02.2014.17:43
Ja ne razumem samo jednu stvar u celom ovom i ostalim tvojim komentarima...a to je zasto se u svakom od njih komentara hvatas za Kostunicu. Vecina nas ovde smo protivnici picka spasica i njegovog idiotizma.Polako pocinjes da poprimas obrise jednog papagaja...pricas jedno te isto od kad su te ubacili ovde.Cisto sumnjam da neko od patriotski nastrojenih Srba koji pisu na ovom portalu i na cije komentare odgovaras podrzava Kostunicu i ono sto je on ucinio za Srbiju.Ostale reci iz komentara mogu nekako i da shvatim s obzirom na tu mracnu jazbinu iz koje su izasle...ali ovo nikako.
Nedelja 02.02.2014.18:57
Neistina je netacan podatak koji covek moze da izgovori i nesvesno dok je laz smisljeno upotrebljena neistina koju ti koristis kako bi opravdao svoje šefove. Ja nemam nista protiv toga, svako ima svoj posao pa verovatno ni tvoj nije lak. Sta vise, ti si malo dete za svoje gazde. Uopste ne branim Kostunicu a cini se da nema potrebe da napadam tvoje nalogodavce jer to cinis ti sam. Ako uzmemo u obzir da ih je ta 'bagra' svojim glasovima dovela na vlast, zamisli tek kakav su oni ološ. Pozdrav i molim te nemoj da se ljutis.
Nedelja 02.02.2014.19:16
Opsti nestanak struje u gradu Nju Jorku, 1977. Prevod dela teksta: 'Opstim nestankom struje mnogi stanovnici grada Nju Jorka videli su sansu koju inace nikada ne bi imali. Dok su u nekim krajevima pljackane zatvorene radnje, u drugim su vlasnici radnje branili oruzjem. Radnje su lupane i paljene, samo duz Brodvej avenije zapaljeno je 27 radnji. Vatre su se sirile na okolne zgrade. Kada je struja dosla neke ulice su licile na Drezden 1945.godine (grad koji je bio sravnjen sa zemljom od bombardovanja' Evo linka: http://en.wikipedia.org/wiki/Bushwick,_Brooklyn#Blackout:_riots_and_looting Ima toga jos koliko hoces ali i ovo je dovoljno da pokaze cime se sluzi vlast koja svoj narod zove bagrom
Nedelja 02.02.2014.13:11
Ne znam zasto nisam iznenadjena?..to se i ocekivalo od pacenika koji ovako zive samo da kradu ma gde i bilo sta...zalosno je sto ih je glupi zakon podstakao da se mnoze i da znaju d ai kad ih uhvate nece biti nekih vecih problema... da jedan dobije kaznu koja je stroga mozda bi se drugi zamislili ovako kradi sve sto ti dodje pod ruku...sto se tice zavejanih nemam mnogo razumevanja..bar danas imas sva sredstva informisanja pa na put kreces ko muva bez glave...preselo im sad za sva vremena...
Nedelja 02.02.2014.14:49
Draga moja gospodo to se lako rešava. Ali tada bi bilo mnogo dušebrižnika koji bi to kritikovali. Na tom zapadu se to tako lepo rešava (nisu oni tako humani i kulturni). Kada se dese takve elementarne nepogode i navale "lešinari" ubijaju ih na licu mesta....zato tamo nema toga a ne zato što su humani. Dozvolite našoj vojsci i policiji ko na zapadu da tako reaguju videćrte da li će to raditi....onda ćemo i mi biti kulturni i humani kod ovakvih nepogoda. Kod nas bi se odmah pojavili dušebrižnici...eto ubiše čoveka zbog jednog točka itt,itd.
Nedelja 02.02.2014.15:36
Zato nam se desavaju sve strahote i patnja.Proklet smo narod jer ne cenimo sami sebe,i zasto onda da krivimo druge sto nas ne cene i ne mogu sa nama.Razorena nam je porodica prva i najbitnija stvar,nacionalnu svest nemamo,drzava nam je kao otvorena opljackana kuca bez domacina gde svako moze da radi sta hoce.Narod vidi da pokradose drzavu politicari i nazovi biznismeni lopovi i niko nikada ne bude osudjen da robija,dzaba ih uhapse na nekoliko dana kada sud nikoga ne osudi jer su dvostruki arsini jedni za bogate drugi za siromasne.Nazalost to sve utice na svest srbina,znaci komplet drustvo smo u rasulu,osnovne vrednosti i vaspitanje nemamo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)